Ú en/of uw bedrijf ...PLUS een zelfstandige organisatie, Zaterdag.nl die gelooft in flexibiliteit om zo een optimale samenwerking te creëren.

“Cada dia es una fiesta” ...Iedere dag
...een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om samen te werken aan jouw successen en de ondersteuning daarbij.

Logo, beeldmerk

'Le Penseur' (de denker), één van de beroemdste beeldhouwwerken van de moderne tijd.

'Deze man is een dromer. De gedachten dringen langzaam zijn brein binnen en vormen een idee.
 De man is niet langer een dromer, maar een schepper', Auguste Rodin, Franse beeldhouwer (1840-1917)

De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre (.NL) -sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl o.a. verbindt dus de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl/skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedte én wedstrijdsport naast elkaar, de talenten en dus de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen, een waanzinnig imago van ELKE topsport(st)er.nl en versterking van sportwaarden te realiseren.

Media sponsor Zaterdag.nl is hierdoor de ideale Partner in een aantal regionale netwerken als: topspringers.nl, topturn(st)ers.nl, topdansers.nl, topacrobatiek.nl o.a. ...dit dus verder ook als onderdeel van elke topsport(st)er (.NL); start: jongtalenten (.NL) ...of specifiek benoemd als en voor de: skate(ste)r.nl bijvoorbeeld.

Ieder netwerk van hobby- en de topsport(st)er.nl zelf, verbindt en inspireert zo op een slimme manier (bestaande) netwerken van sportclubs & -bonden, sportaanbieders, en dus ook de topsport(st)er.nl zelf; de jongtalenten.nl en het bedrijfsleven* rondom gezamenlijk en eigen sport- en gezondheid ambities.

 

Bedrijfsleven

*) PLUS wie wil die nou niet graag sponsoren! Het zal zeker prima passen bij uw formule: Jong, talentvol, dynamisch en uitest gedreven. Dat is wat sympathie opwekt. Niet alleen in de sport, maar ook in het zakenleven.

...Het ligt niet ver van elkaar vandaan", aldus onze Amerikaanse ambassadrice Dian Nissen, dochter van de uitvinder van de trampoline!

Hier kunnen Sponsoren en Wereld vrienden zich aanmelden om zich ook trotse partner van ALLE jongtalenten.nl ...tot aan ELKE topsport(st)er te kunnen noemen!

info@topsportster.nl

Project- en mediasponsor

Zaterdag (.NL) en “Het verzamel- marktplein: YouAre.nl” richt zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten*.
Om onze voor de toekomst gestelde doelen te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

http://www.zaterdag.nl/nl/groep/doel

*) Zaterdag creëert subtiele campagneoplossingen en -ideeën. Onafhankelijk en creatief. Zodat u zich kunt bezighouden met het scheppen van uw eigen droom, zonder dat u hoeft te denken over het behalen van uw groeidoelstellingen- en campagneperikelen. Daarom vormt 'Le Penseur' het beeldmerk van Zaterdag. Als symbool van scheppend vermogen, waarover goed is nagedacht.

Donateur- bedrijf

17 februari 2016
Sponsor
: Familiebedrijf Peka Kroef is specialist in verse, gekoelde aardappelproducten. Sinds 1970 verleggen zij voortdurend de grenzen van hunproducten en productiemethoden om ons als klanten steeds beter van dienst te zijn: nog verser, nog gemakkelijker, nog lekkerder.